Over ons

Kleinere foto

Over ons:

CAD-TECH Engineering Solutions B.V. is een technische teken- en adviesbureau gericht op de ondergrondse infrastructuur dat sinds 2010 actief is op de Nederlandse markt.

Projecten worden bij CAD-TECH Engineering Solutions B.V. niet gezien als een routineklus. Bij ons is ieder project uniek en op zich staande uitdaging, waarbij wij ervan overtuigd zijn dat er voor elk project groot of klein maatwerk geleverd moet worden. Per project bespreken we daarom met onze opdrachtgever wat de mogelijkheden zijn en leveren wij een oplossing op maat.

Hiernaast werken wij vanuit onze passie voor het vak en zullen daardoor ook nauw betrokken zijn bij de wensen en vragen  van onze opdrachtgevers.

Mede doordat wij een goede en uitgebreide kennis in ons team hebben kunnen we snel en bovenal vakkundig schakelen en hierdoor snel inspelen op de vragen van onze opdrachtgevers.

Gezien wij al langere tijd actief zijn weten wij de wegen voor een snelle en wenselijke oplossingen te vinden voor onze opdrachtgevers.

Wij bieden onze opdrachtgevers een totaalpakket van ontwerp tot advies.

Gezien de contacten met de vergunningverlenende instanties die wij hier in de loop van de jaren hebben opgebouwd weten wij de wegen naar de betreffende vergunningverleners te bewandelen en kunnen dus ook hierin een snelle en passende oplossing in bieden.

Vragen? Neem dan nu vrijblijvend contact op